Politiet helt uten spor

Over 100 personer leter på land, dykkere søker i elva og politiet går dør til dør, men Magnus Stangeby Hasleto (19) er sporløst forsvunnet. - Dette er fryktelig tungt for familien, og jula gjør det ikke enklere, sier politiavdelingssjef Tom Søreide.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Leteaksjonen er trappet kraftig opp, men politiet er ikke nærmere en løsning. Over hundre personer fra lokale hjelpekorps med hunder skal i hele dag lete gjennom det aktuelle området på nytt. Flere dykkere bryter opp isen på elva og søker langs elvebunnen. Politiet går dør til dør og spør folk om de har sett eller hørt noe.

- Det eneste interessante sporet vi har er fra mobiltelefonen hans. Den ble sist brukt klokka 03.50, sier politiavdelingssjef Tom Søreide ved Asker og Bærum politidistrikt.

Familien har håp

19-åringens bankkonto er ikke brukt, og politiet har sikret seg opptak fra overvåkingskameraer i Sandvika. Bilder av Stangeby Hasleto er gitt til flere flyplasser, og politiet ber folk holde øynene åpne.

- Alle muligheter blir holdt åpne. Vi vet ikke om vi har med en kriminalsak å gjøre, sier Søreide til Dagbladet.no.

Han forteller at familien til 19-åringen fortsatt er nøkterne optimister.

- Men dette er se lvsagt fryktelig tungt for dem, og jula gjør det ikke enklere, sier han.

Magnus Stangeby Hasleto avtjener for tiden verneplikt og hadde permisjon til jul.

Var diskjockey

Magnus Stangeby Hasleto forsvant i Sandvika natt til lørdag etter å ha forlatt en fest. Han var trolig på vei hjem til foreldrene som bor cirka en kilometer unna.

- Den siste observasjonen er gjort ved 03.15-tida. Jeg kjenner ikke til at noen har sett ham etter det, sier vaktsjef Lasse Hagen ved Asker og Bærum politidistrikt til Dagbladet.no.

Det var 400 mennesker til stede på studentkroa, der 19-åringen var diskjockey. Ti av Stangeby Hasletos venner er avhørt uten at de kunne kaste lys over forsvinningen. 19-åringen hadde på seg blå t-skjorte, mørke bukser og sorte sko da han forsvant. Han hadde en sort bag med flere hundre CD-plater.

Hunder markerte

Letemannskapene konsentrerer seg om området mellom Sandvika sent rum og hjemstedet hans nær Bærum sykehus. Søket foregår i første omgang langs gangveien det ville være mest naturlig å følge mellom de to punktene, men alternative veier blir også undersøkt. Det er også blitt søkt langs bredden av Sandvikselva.

I går markerte sporhunder under en bro ved Sandvika sentrum, men dykkere fant ingen spor etter 19-åringen.

<B>SØKER:</B> Hundefører Arve Holm og hunden Edvard søker langs Sandvikselva.
<B>FORSVUNNET:</B> Magnus Stangeby Hasleto hadde på seg blå t-skjorte, mørke bukser og sorte sko da han forsvant. Han hadde en sort bag med flere hundre CD-plater.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer