Politiaksjon i Bergen

- Politiet i Bergen aksjonerte mot pedofilinettverk - politimann siktet

Flere enn ti personer skal foreløpig være siktet i saken. 

GIKK TIL AKSJON: Politiet i Bergen gikk fredag til aksjon etter lengre tids etterforskning av et pedofili-nettverk. En politimann i deres eget distrikt er siktet i saken. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
GIKK TIL AKSJON: Politiet i Bergen gikk fredag til aksjon etter lengre tids etterforskning av et pedofili-nettverk. En politimann i deres eget distrikt er siktet i saken. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLO/BERGEN (Dagbladet):Etter det VG har fått opplyst er en rekke personer siktet for å ha lastet ned materiale som inneholder seksuelle overgrep mot barn. Det skal også være snakk om enkelte tilfeller av streaming.

Etter det avisa erfarer vil noen av de siktede framstilles for varetektsfengsling på mandag.

En av de siktede skal være en politimann fra eget distrikt. Av habilitetshensyn etterforskes denne saken nå av politiet i Sør-Vest, skriver VG.

Har du tips i saken? Tips oss gjerne på 2400@dagbladet.no.

Flere enn ti personer siktet

Ifølge Bergens Tidende ble advokat Erik Mjell kontaktet av Politiets fellesforbund, som spurte om han ville bistå politimannen.

- Jeg har hatt kontakt med ham lørdag og fortsetter med det. Jeg er ikke formelt oppnevnt som forsvarer, sier Mjell til avisa.

Dagbladet har fått bekreftet at flere enn ti personer skal være siktet i saken foreløpig. Etterforskningen mot pedofilinettverket ledes av Vest politidistrikt, men flere andre politidistrikter i Norge deltar også.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer