MINNES: Utenfor hovedkvarteret til politiet i Dallas, har innbyggere lagt ned blomster og andre gjenstander for å minnes de fem drepte politimennene. Foto: REUTERS/Carlo Allegri
MINNES: Utenfor hovedkvarteret til politiet i Dallas, har innbyggere lagt ned blomster og andre gjenstander for å minnes de fem drepte politimennene. Foto: REUTERS/Carlo AllegriVis mer

Politiet i Dallas i alarmberedskap: Gjennomsøkte garasjeanlegg etter anonym trussel

Politiet i Dallas styrker sikkerheten i byen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Talsperson Monica Cordova i politiet sier de tar forholdsregler etter å ha mottatt trusselen mot politiet, melder NTB.

Politiet melder nå på Twitter at et garasjeanlegg er gjennomsøkt uten at det er gjort funn.

Fem politifolk ble skutt og drept under angrepet i Dallas sentrum torsdag kveld. Politiet var på jobb i forbindelse med en protestdemonstrasjon mot politivold i USA, etter at to svarte menn ble drept av politi tidligere i uken.

Først kom den anonyme trusselen. Deretter kom det meldinger om at skudd hadde blitt avfyrt og at en maskert mann hadde blitt observert i et parkeringshus der politimenn parkere. Flere medier meldte at politiets hovedkvarter ble stengt ned som følge av dette. Politiet avviser selv dette på Twitter.

De avviser også at der er blitt avfyrt skudd, men sier at et SWAT-team brukte en hagle for å åpne en lås i garasjeanlegget.

Ifølge Dallas Morning News mistenker politiet at meldingene om skudd og den maskerte mannen kom fra noen som brukte politiets radiokanal uten autorisasjon.

En rekke politiledere var lørdag ettermiddag i hovedkvarteret for å oppdatere politimester David Brown om etterforskningen etter skytemassakren torsdag. Da møtet var over, ba Brown etterforskerne om å gå hjem og hvile litt.

Like etterpå mottok politiet en anonym trussel, skriver Dallas Morning News.

Dagbladet følger saken.