Politiet i Drammen jakter pyroman

- Alt tilsier at brannene er påtent fordi de har skjedd innenfor et lite geografisk område, sier operasjonslederen.

PÅTENTE BRANNER: Politiet i Drammen frykter at en pyroman går løs etter fire branner i helga. - Alt tilsier at brannene er påtent fordi de har skjedd innenfor et lite geografisk område, sier operasjonsleder Håkon Grøttland i Søndre Buskerud politidistrikt. I bakgrunnen Øvre Sund Bru som forbinder Strømsø-siden (t.v.) med Bragernes i Drammen. 
Foto: Henrik Laurvik/SCANPIX
PÅTENTE BRANNER: Politiet i Drammen frykter at en pyroman går løs etter fire branner i helga. - Alt tilsier at brannene er påtent fordi de har skjedd innenfor et lite geografisk område, sier operasjonsleder Håkon Grøttland i Søndre Buskerud politidistrikt. I bakgrunnen Øvre Sund Bru som forbinder Strømsø-siden (t.v.) med Bragernes i Drammen. Foto: Henrik Laurvik/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet) Politiet har iverksatt en bred og omfattende etterforsking etter at det i løpet av helgen har brent på fire ulike steder i Drammen sentrum.

Politiet i Drammen ser disse brannene i sammenheng.

- Alt tilsier at brannene er påtent fordi de har skjedd innenfor et lite geografisk område, i tillegg er det spor på stedet som tilsier at brannene er påtent, sier operasjonsleder Håkon Grøttland i Søndre Buskerud politidistrikt til Drammens Tidende.  Våknet av smell i huset Grøttland forteller at det var folk inne i det ene huset i Thornegata.

- En mann våknet av at det smalt i huset, sier Grøttland.

Videre skriver Drammens Tidende at begge brannene i Thornegata ble raskt slukket og ingen personer kom til skade i brannene. Det ubebodde huset i Rådhusgata skal ha fått større skader etter brannen.

Røykdykkere fra brannvesenet gikk gjennom bygget, og det ble ikke funnet noen personer inne i huset. 

Ønsker tips Natt til søndag brant det tre steder på Bragernes, og mandag morgen fikk brannvesenet melding om brann i Tordenskiolds gate 42 på Strømsø klokken 2.59.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer