Politiet i ferd med å miste troen på at Anne-Elisabeth Hagen er i live

Ingen livstegn på 120 dager.

POLITIINSPEKTØR: Politiinspektør Tommy Brøske redgjør for de siste fakta i den antatte bortføringen av Anne-Elisasbeth Hagen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
POLITIINSPEKTØR: Politiinspektør Tommy Brøske redgjør for de siste fakta i den antatte bortføringen av Anne-Elisasbeth Hagen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SKI (Dagbladet): - Det er i større grad enn tidligere grunn til å betvile om Anne-Elisabeth Hagen er i live, sier politiinspektør Tommy Brøske på en pressekonferanse som startet kl. 12 i dag.

Det er 120 dager siden Hagen (69), som er gift med milliardæren Tom Hagen (68), forsvant fra sitt hjem på Lørenskog.

Politiet mener fortsatt det er mest sannsynlig at Hagen er blitt kidnappet.

Ingen livstegn

En av grunnene til at politiet nå begynner å miste troen på at Hagen fortsatt er i live, er at det ikke har kommet noen nye henvendelse fra antatte kidnappere etter at politiet gikk ut 11. februar og fortalte om en henvendelse fra den antatte motparten. De kom da ikke med noen bevis for at Hagen var i live, og det har ikke kommet noen siden.

- Vi kan ikke utelukke at det er flere plausible forklaringer på at det ikke kommer livsbevis. Det kan være et valg fra motpart. Men det kan også være at noe gikk galt under bortføringen, og at motparten derfor ikke er i stand til å gi livsbevis, sier Brøske.

Oppfordrer til kontakt

Det er 50 dager siden politiet for første gang gikk ut og informerte offentligheten om saken. Inntil da hadde politiet jobbet i all hemmelighet med saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer