Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet i Haugesund: - Ektemannen drepte kona og seg selv

Drap og selvdrap.

- FAMILIETRAGEDIE: Politiet sa tidlig i saken at de mente det ikke skulle skal dreie seg om flere involverte enn de to som ble bekreftet omkommet. Her jobber krimteknikere på stedet lørdag formiddag. Foto: Kjell Bua / Blink foto
- FAMILIETRAGEDIE: Politiet sa tidlig i saken at de mente det ikke skulle skal dreie seg om flere involverte enn de to som ble bekreftet omkommet. Her jobber krimteknikere på stedet lørdag formiddag. Foto: Kjell Bua / Blink foto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ekteparet som ble funnet døde i sitt hjem i Haugesund natt til lørdag, døde som følge av drap og selvdrap, slår politiet fast.

- Politiets etterforskning gir nå grunnlag for å slå fast at ektemannen påførte sin kone dødelige skader før han påførte seg selv så alvorlig skade at han døde, sier politistasjonssjef Edgar Mannes i Haugesund i en pressemelding.

De to var bhutanske statsborgere, og hadde tre barn. De kom til Norge som kvoteflyktninger i 2009.

Politiet sa lørdag morgen at de rykket ut til adressen etter at parets mindreårige barn ringte dem for å varsle om at det hadde skjedd noe alvorlig hjemme.

Ekteparet, som var i 40- og 50-åra, ble funnet med betydelige stikkskader på soverommet i boligen sin i Haugesund sentrum, ifølge NTB.

Den ene ble erklært død på stedet, mens den andre ble forsøkt gjenopplivet og fraktet til sykehus, hvor også denne personen ble erklært død.

LES SAKEN: - Parets mindreårige barn ringte og sa det hadde skjedd noe alvorlig hjemme.

LES OGSÅ: Ektepar døde etter alvorlig voldshendelse i Haugesund.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!