Politiet i kontakt med vitner til mulig voldtekt

Politiet i Oslo oppfordrer flere vitner om å melde seg i forbindelse med en mulig voldtekt ved en skole hvor Norway Cup-deltakere har bodd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Oslo fikk melding om en mulig voldtekt bak Holtet videregående skole ved Ekeberg klokka 00.55 natt til søndag.

Vaktleder ved Kriminalvakta i Oslo, Arne Kaspersen, sier til Dagbladet at voldtekten kan ha skjedd omlag tre kvarter tidligere. Åstedet skal være i et skogholt bak skolen.

- Jente løp bort -Vitnet som meldte om den mulige voldtekten til oss har forklart at jenten som skal være offer løp bort fra stedet. Seinere i natt har vi kommet i kontakt med ytterligere to vitner som har forklart seg om en mulig voldtekt, sier Kaspersen.

Politiet vet foreløpig ikke hvem som kan være gjerningsmann eller hvem som er offer i denne saken.

- Ta kontakt - Vi vil derfor oppfordre offeret om å ta kontakt med politiet. I slike saker er vi interessert i å få gjennomført sporsikring ved legevakta som snart som mulig. Hvis det finnes andre vitner til en voldtekt, ønsker vi også at de melder seg slik at vi kan få mer klarhet i hva som kan ha skjedd, sier Arne Kaspersen.

Kriminalteknikere jobbet på stedet bak skolen i natt. Politiet jaktet lenge etter en mulig gjerningsmann med flere patruljer.

Sperret av - Vi fortsetter å etterforske denne saken i dag. Etterhvert vil den bli overført til sedelighetsavsnittet i Oslo politidistrikt, sier vaktleder Arne Kaspersen.

Holtet videregående skole er en av flere skoler som har huset fotballspillere som har deltatt på Norway Cup. Et område ved skolen bak skolen var sperret av politiet i natt.