Politiet i Kristiansand: - Vi står overfor et drap

To personer siktet for drap eller medvirkning til drap.

ETTERFORSKER: Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i bydelen Hånes i Kristiansand natt til lørdag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
ETTERFORSKER: Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i bydelen Hånes i Kristiansand natt til lørdag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Under en pressekonferanse på politihuset i Kristiansand i dag opplyste politiet at de har iverksatt drapsetterforskning etter at en person ble funnet død i en leilighet i bydelen Hånes i går kveld.

Politiet rykket ut til adressen i går kveld klokka 23.05, sammen med ambulanse. Like over midnatt bekreftet politiet at de antok at det kunne ligge noe kriminelt bak. Flere i boligen - Politiets kriminalteknikere har arbeidet i boligen i natt, og foretatt undersøkelser som viser at vi står overfor et drap, sier påtaleleder Terje Kaddeberg Skaar under pressekonferansen.

Han forteller at avdøde er en mann i 60-åra med iransk opprinnelse.

- Han har bodd i Kristiansand med sin familie i mange år. I boligen var det flere til stede, som er blitt innbragt til politistasjonen i Kristiansand, sier Skaar.

Kvinne siktet Politiet har siktet to personer for drap eller medvirkning til drap på mannen, opplyser Skaar videre. Han vil ikke gi noen detaljer om disse personene, eller deres relasjon til avdøde.

Advokat Christian Faye Ree er forsvarer for en av de to siktede.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer