Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet i natt: Kan ha funnet lik på Kolbotn

Kjønn og alder uvisst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det går fram av ei pressemelding fra Follo-politiet ved 0030-tida i natt.

- I forbindelse med et politioppdrag i Oppegård kommune ble politiet oppmerksomme på noe som kan være et lik. Funnet ble gjort utendørs og i et skogsområdet tilknyttet Skiveien, skriver politiet.
 
Funnet ble gjort i 21-tiden i går kveld, og kriminalteknikerene var på stedet rundt klokka 22.30. Disse jobber fremdeles på stedet med å sikre funnet og gjennomfører åstedsundersøkelse. 

- Vi undersøker nå nærmere om det vi har funnet er et lik, sier politioverbetjent Rune Isaksen i Follo politidistrikt til Dagbladet.

Funnet er gjort i et stykke inn ved en turløype som går ut fra Skiveien på Kolbotn. Politiet har sperret av et stort område rundt funnstedet, fra inngangen til turløypa og på baksiden av skogsområdet.

Turløypa ligger om lag 100 meter fra en Shell-stasjon, som ligger i et område med flere bilverksteder.
 
Follo politidistrikt kommer med ytterlige informasjon så snart som denne foreligger.

Dagbladet kommer med mer.

LIKFUNN: Politiet jobber i natt på åstedet for det som trolig er et likfunn i Kolbotn. Her er politioverbetjent Rune Isaksen ved sperringen. Foto: Daniel Laabak
LIKFUNN: Politiet jobber i natt på åstedet for det som trolig er et likfunn i Kolbotn. Her er politioverbetjent Rune Isaksen ved sperringen. Foto: Daniel Laabak Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media