Politiet i New York stoppet fest med rundt 400 deltakere

Politiet i New York stoppet klokka 02.45 natt til søndag lokal tid en fest på Manhattan med minst 393 deltakere til stede.

STOPPET: Bilder som det lokale politiet har lagt ut på sosiale medier viser festdeltakere gå ut fra lokalet. Video: NYC Sheriff Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Festen ble arrangert på en nattklubb.

I en Twitter-melding skriver sheriffkontoret i New York at festen stred mot de strenge coronatiltakene som er innført i byen, som blant annet setter en grense på at maks ti personer kan samles på private arrangementer innendørs og utendørs.

Også barer, restauranter og treningssentre må holde stengt fra klokka 22.00 til 05.00 i byen.

Brudd på alkoholloven

Det var heller ikke bare de strenge coronatiltakene festen sted mot.

- Festarrangørene hadde ikke skjenkebevilling, legger sheriffkontoret til i Twitter-meldingen.

Fire personer er siktet for blant annet overtredelse av smittevernbestemmelsene og alkoholloven etter festen, opplyser de lokale myndighetene.

USA er blitt hardt rammet av coronapandemien. Så langt har 13 750 608 personer blitt registrert smittet i landet, og 273 077 har omkommet som følge av viruset, viser tall fra Worldometer.

Gjenåpner skoler

New York har lenge blitt betegnet som episenteret i landet, med 679 111 registrerte smittetilfeller alene, ifølge tallene fra Worldometer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.