Politiet i Sogndal ber om mer hjelp fra Kripos

Politiet i Sogndal ber om taktisk bistand fra Kripos i etterforskningen av forsvinningen til 22 år gamle Veronica Heggheim Stegegjerdet.

FORSVUNNET: Veronica Heggheim Stegegjerdet ble sist sett 25. oktober. Nå ber politiet i Sogndal om mer bistand fra Kripos. Foto: Privat
FORSVUNNET: Veronica Heggheim Stegegjerdet ble sist sett 25. oktober. Nå ber politiet i Sogndal om mer bistand fra Kripos. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det lokale politiet har allerede fått hjelp fra Kripos i letingen, men trenger nå ytterligere bistand i form av kvalitetssikring, opplyser regionlensmann Asle Karoliussen overfor VG onsdag kveld.

- Det er snakk om å få ekstern hjelp til å gjennomgå sakskomplekset, sier Karoliussen til VG.

- Vi trenger en som kan komme med innspill, for eksempel om det er ting vi ikke har gjort, som vi burde ha gjort. Det er ikke snakk om avhørshjelp, sier regionlensmannen.

Undersøkte boligen Han opplyser at Kripos har gitt beskjed om at de vil sende en taktiker til Sogndal i slutten av uken. En analytiker fra Kripos kom til Sogndal allerede mandag denne uka for å analysere kvinnens mobiltelefon og PC. Etterforskeren reiste tilbake til Oslo onsdag, hvor hun ville gjøre ferdig arbeidet.

Onsdag formiddag foretok politiet en ny undersøkelse av boligen den savnede 22-åringen leide i Årøy.

Ifølge Bergens Tidende ble søket gjennomført av tre politifolk med en politihund. Både eneboligen som 22-åringen leier sammen med sin yngre bror, og et uthus på området ble nøye undersøkt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer