Politiet i Thailand har igangsatt klappjakt etter denne mannen

Utlover milliondusør.

HOVEDMISTENKT: Denne fantomtegningen ble sendt ut av politiet i Thailand onsdag, viser mannen som er mistenkt for å stå bak bombeangrepet i Bangkok mandag. Foto: Politiet i Thailand / AP
HOVEDMISTENKT: Denne fantomtegningen ble sendt ut av politiet i Thailand onsdag, viser mannen som er mistenkt for å stå bak bombeangrepet i Bangkok mandag. Foto: Politiet i Thailand / AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i Thailand delte onsdag en fantomtegning av mannen som mistenkes å stå bak et dødelig bombeangrep i Thailands hovedstad Bangkok, som drepte 22 og såret flere enn 100 personer mandag.

Sammen med tegningen utlover myndighetene en dusør på én million Baht (rundt 230 000 kroner red.anm) til den eller de som kan komme med informasjon som fører til en arrestasjon av mannen.

- Må ha fått hjelp Politiet har satt inn store styrker i jakten på mannen som ble observert i nærheten av helligdommen Erawan i Bangkok få minutter før en kraftig bombe eksploderte på stedet. Politiet kjenner fortsatt ikke nasjonaliteten på mannen, men en av deres teorier er at mannen skal tilhøre den kinesiske muslimske uigur-minoriteten.

— Gjerningsmannen har ikke kunnet gjennomføre dette alene. Vi tror han har hatt hjelp av andre thailendere. Det er snakk om et nettverk, sa politimester Somyot Pumpanmuang på en pressekonferanse onsdag ifølge NTB.

Det er fortsatt usikkert om mannen befinner seg i landet. Myndighetene har derfor også skjerpet kontrollen ved landets grenser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.