Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet i Troms etterlyser vitner som kan ha sett mann med tralle

Etter antatt dobbeltdrap.

ANTATT DOBBELTDRAP: Politiet på åstedet etter at den 48 år gamle Hermod Magne Steinsund ble funnet skutt og drept i et hybelbygg i Tromsø. Foto: Rune Stoltz Bertinussen, NTB Scanpix.
ANTATT DOBBELTDRAP: Politiet på åstedet etter at den 48 år gamle Hermod Magne Steinsund ble funnet skutt og drept i et hybelbygg i Tromsø. Foto: Rune Stoltz Bertinussen, NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I forbindelse med det antatte dobbeltdrapet i Troms ønsker politiet kontakt med folk som kan ha sett en mann med en tralle.

En mann i 40-årene er siktet for drap på både Stein Håvard Larsen og Hermod Magne Steinsund, som bodde i samme hybelblokk. Han nekter for å ha noe med noen av sakene å gjøre.

Den siktede ble pågrepet for drapet på Steinsund 24. september i år. Da hadde Larsen status som vitne i saken. Politiet fikk aldri tak i ham, og funn i den siktedes leilighet gjør at de tror han ble drept der.

Larsen ble sist sett i live 6. september. Liket er imidlertid ikke funnet.

Etterlyser tralle Nå ønsker politiet tips fra folk som kan ha sett den siktede 40-åringen med en tralle i tidsrommet fra den siste observasjonen av Larsen og fram til pågripelsen 24. september.

- Vi har opplysninger om at han kan ha disponert en firehjuls tralle, men har ingen god beskrivelse av den når det gjelder utseende eller farge. Siktede nekter for å ha disponert noen slik tralle, sier politiinspektør Einar Sparboe Lysnes i Troms politidistrikt til NTB.

- Vi har ingen hovedteori om at liket er fraktet bort med tralla, men siden vi har opplysninger om den, men ikke finner den, er vi interesserte i å få bekreftet opplysningene, understreker Lysnes.

Bodde i samme bygg Lysnes ønsker ikke å kommentere hva slags motiver den siktede mannen kan ha hatt for å drepe Larsen.

Larsen og Steinsund hadde begge leiligheter i samme kommunale hybelblokk på Kvaløysletta i Tromsø. Den siktede 40-åringen bodde ikke i denne blokken, ifølge politiinspektøren.

Den siktede mannen er tidligere forvaringsdømt for brannstiftelse i 2004 og 2005 og ble idømt en sikringsstraff i 1991. På 1990-tallet pekte rettspsykiatrisk sakkyndige på at mannen hadde et alvorlig rusproblem, at han hadde mangelfullt utviklede sjelsevner og at det var fare for gjentakelse av straffbare handlinger.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling