Politiet i Vestfold rykket ut etter funn av hvitt pulver. Viste seg å være et ufarlig stoff

Evakuerte Rema 1000-butikk etter pulverfunn.

KJEMIKALIEDYKKERE: Klokka 17.20 rykket brannvesenet i Vestfold ut til en Rema 1000-butikk på Sem i Vestfold. Her undersøker to kjemikaliedykkere blant forsendelser som kan ha inneholdt det hvite pulveret som utløste evakuering. Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen
KJEMIKALIEDYKKERE: Klokka 17.20 rykket brannvesenet i Vestfold ut til en Rema 1000-butikk på Sem i Vestfold. Her undersøker to kjemikaliedykkere blant forsendelser som kan ha inneholdt det hvite pulveret som utløste evakuering. Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rundt klokka 18.00 tirsdag kveld meldte Politiet i Vestfold på Twitter at det var blitt funnet hvitt pulver i en butikk på Sem i Vestfold.

Det var i postavdelingen på en Rema 1000-butikk i Døvleveien i Tønsberg-tettstedet at pulveret ble funnet.

Allerede klokka 17.20 var brannvesenet i Vestfold på stedet og var inne i bygge butikkbygget med to kjemikaliedykkere. Klokka 19.20 meldte både brannvesenet og politiet at alle som var i lokalet da pulveret ble oppdaget, hadde blitt sjekket av helsepersonell.

Ingen viste noen symptomer på å ha inhalert noe farlig.

Operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Merete Kvaal, opplyser til Dagbladet at de fikk melding om hendelsen like etter 18.00 tirsdag kveld.

Rema 1000-kjøpmann Anders Knutsen forklarte tidligere i kveld til Dagbladet at pulveret ble funnet nederst i en såkalt rullecontainer butikken bruker til å oppbevare og frakte pakker inne i butikken.

- Da varslet vi AMK via posten. Pulveret kan stamme fra en pakke vi har nå, eller fra en tidligere forsending. Det er for tidlig å si noe om akkurat nå, sa Knutsen til Dagbladet tidlig på kvelden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer