Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet i Vestfold rykket ut etter funn av hvitt pulver. Viste seg å være et ufarlig stoff

Evakuerte Rema 1000-butikk etter pulverfunn.

KJEMIKALIEDYKKERE: Klokka 17.20 rykket brannvesenet i Vestfold ut til en Rema 1000-butikk på Sem i Vestfold. Her undersøker to kjemikaliedykkere blant forsendelser som kan ha inneholdt det hvite pulveret som utløste evakuering. Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen
KJEMIKALIEDYKKERE: Klokka 17.20 rykket brannvesenet i Vestfold ut til en Rema 1000-butikk på Sem i Vestfold. Her undersøker to kjemikaliedykkere blant forsendelser som kan ha inneholdt det hvite pulveret som utløste evakuering. Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Rundt klokka 18.00 tirsdag kveld meldte Politiet i Vestfold på Twitter at det var blitt funnet hvitt pulver i en butikk på Sem i Vestfold.

Det var i postavdelingen på en Rema 1000-butikk i Døvleveien i Tønsberg-tettstedet at pulveret ble funnet.

Allerede klokka 17.20 var brannvesenet i Vestfold på stedet og var inne i bygge butikkbygget med to kjemikaliedykkere. Klokka 19.20 meldte både brannvesenet og politiet at alle som var i lokalet da pulveret ble oppdaget, hadde blitt sjekket av helsepersonell.

Ingen viste noen symptomer på å ha inhalert noe farlig.

Operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Merete Kvaal, opplyser til Dagbladet at de fikk melding om hendelsen like etter 18.00 tirsdag kveld.

Rema 1000-kjøpmann Anders Knutsen forklarte tidligere i kveld til Dagbladet at pulveret ble funnet nederst i en såkalt rullecontainer butikken bruker til å oppbevare og frakte pakker inne i butikken.

- Da varslet vi AMK via posten. Pulveret kan stamme fra en pakke vi har nå, eller fra en tidligere forsending. Det er for tidlig å si noe om akkurat nå, sa Knutsen til Dagbladet tidlig på kvelden.

Omtrent klokka 22.00 samme kveld fikk han beskjed om at pulveret var ufarlig.

- Det er et ufarlig stoff som mest sannsynlig stammer fra industri, sier Knutsen til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling