Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet intensiverer søket etter Sigrid (16) i ett område etter nye opplysninger

- Vi jobber litt mot tiden, sier innsatsleder.

LETEAKSJON:
Sigrid Schjetne (16) forsvant ved Østensjø natt til søndag. I områder nær markagrenser og rundt utfartsplasser søkes det med 16 ekvipasjer fra Norske Redningshunder. Her er hundefører Espen Lindgren og hunden Indy.
Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix
LETEAKSJON: Sigrid Schjetne (16) forsvant ved Østensjø natt til søndag. I områder nær markagrenser og rundt utfartsplasser søkes det med 16 ekvipasjer fra Norske Redningshunder. Her er hundefører Espen Lindgren og hunden Indy. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du opplysninger om forsvinningen ber oslopolitiet om at du tar kontakt på telefon 02800. Har du informasjon til Dagbladet, send sms til 2400, epost til 2400@db.no eller ring 24 00 00 00.

(Dagbladet): 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne ble meldt savnet klokken 00.30 natt til søndag, da hun ikke kom hjem som avtalt etter å ha vært hos en venninne.

Det siste livstegnet fra henne var en SMS, sendt kl. 00.15.

Intensiverer Hovedsøket er nå intensivert i området fra Skullerud mot Grønnmo og litt nordøst for Skullerud.

- Politiet har fått inn opplysninger som har gjort at de har styrket søket i området, opplysningene er ikke fra vitner, sier innsatsleder Lasse Alver til Dagbladet.

Han forteller at de jobber fram til det blir mørkt, og at noen vil fortsette søk med lys etter dette.

SAVNET:
Arkivbilde av den 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne som har vært savnet siden natt til søndag.
Foto: Privat / NTB scanpix
SAVNET: Arkivbilde av den 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne som har vært savnet siden natt til søndag. Foto: Privat / NTB scanpix Vis mer

- Vi jobber litt mot tiden. Vi vil trappe ned når mørket kommer, men fortsetter med lysutstyr på noen steder, sier Alver.

Det er et tyvetalls hunder og et helikopter med i søket i området.

- Vi har funnet en del gjenstander, som nå blir sjekket opp. Det er alt fra solbriller til veske og truser. Det er naturlig å finne en del slikt i dette området, vi jobber nå med å sjekke dem opp mot det Sigrid hadde på seg da hun forsvant, sier Alver.

- Det er per nå ikke funnet noen gjenstander som kan knyttes til Sigrid, sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde til Dagbladet klokka 21.

500 frivillige Store mannskaper leter fortvilt etter 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne, som forsvant fra Østensjø i Oslo i går.

På samlingen for frivillige på Østensjø skole i kveld møtte det opp rundt 500 frivillige, som nå deltar i søket.

Sigrids mobiltelefon, sko og sokker ble funnet innenfor gjerdet til Østensjø Kanvas-barnehage i Dalbakkveien 75. Stedet ligger bare rundt 300 meter fra jentas bolig.

Politiet har ikke funnet biologiske spor.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media