Politiet jager pedo-hallik i Thailand

Skal ha levert gutter til nordmann (48).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Norsk politi jakter på en pedofil hallik i Thailand, som skal ha spilt en viktig rolle i organiseringen av sex-misbruket som en norsk 48-åring er tiltalt for, skriver VG.

100 px

- Vi er svært interessert i å avhøre den thailandske mannen, men så langt har ikke thailandsk politi startet noen etterforskning mot han, sier statsadvokat Pål K. Lønseth i Det nasjonale statsadvokatembete.

48-åringen er blant annet tiltalt for seksuelle overgrep mot gutter i Thailand, i ferieleilighetskomplekset Waterford Rama IV utenfor Bangkok.

Seks gutter i alderen 11-16 skal ha blitt sex-misbrukt av mannen.

Før helgen reiste tre etterforskere fra Kripos til Thailand for å bistå lokalt politi i etterforskningen med å identifisere sex-ofrene og for å få til et avhør av mannen. Norsk politi har gitt politiet i Thailand den informasjonen de trenger for å kunne pågripe mannen, men så langt er dette ikke gjort.

Mannen skal blant annet ha filmet sexovergrepene og distribuert disse i et internasjonalt pedofilt nettverk.

Saken mot nordmannen kommer opp 18.juni.

TITALT: Nordmannen (48) er tiltalt for sexmisbruk av gutter i Thailand. Politiet prøver nå å få tak i en lokal pedo-hallik. Foto: POLITIET
TITALT: Nordmannen (48) er tiltalt for sexmisbruk av gutter i Thailand. Politiet prøver nå å få tak i en lokal pedo-hallik. Foto: POLITIET Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer