Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet jager raner i Trondheim

Uten spor etter maskert og bevæpnet mann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du opplysninger om ranet? Ta kontakt med politiet på 02800.
(Dagbladet.no): Trondheims-politiet jager nå en mann som i natt ranet Statoil-stasjonen i Østbyen. De står foreløpig uten avgjørende spor.

- Ranet skjedde klokka 04. En maskert mann, bevæpnet med en pistol- eller revolverliknende gjenstand, kom inn på Statoil i Innherredsveien og truet til seg kassabeholdningen fra den mannlige ekspeditøren, forteller operasjonsleder Morten Stene ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.no.

Det var to kunder inne på stasjonen under ranet, og også disse ble truet av raneren, som stakk av til fots.

- Det er snø i Trondheim, og fotsporene hans stopper der et sett med bilspor begynner, så vi antar at han har hatt en bil stående, sier Stene, som opplyser at ekspeditøren og kundene er i ferd med å avhøres på politistasjonen i Trondheim.

- Det står bra til med dem, sier operasjonslederen, som medgir at politiet så langt ikke har noe godt signalement av mannen, og at publikum derfor oppfordres til å kontakte politiet dersom de har opplysninger i saken.

Ransbeløpet er så langt ikke kjent. Nattas hendelse er for øvrig det siste i en lang rekke ran i trønderhovedstaden den siste tida.

Foto: TOR AAGE HANSEN
Foto: TOR AAGE HANSEN Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media