Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet jakter denne mannen etter voldtektsforsøk på Oslo Vest

Skal ha forsøkt å voldta kvinne.

HAR DU SETT DENNE MANNEN? Oslo-politiet etterlyser denne mannen etter et voldtektsforsøk på Frogner i Oslo. Foto: Politiet
HAR DU SETT DENNE MANNEN? Oslo-politiet etterlyser denne mannen etter et voldtektsforsøk på Frogner i Oslo. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Natt til søndag 3. november, ca kl 0345, forsøkte en mann å voldta en kvinne i området Frognerveien/Balders gate i Oslo.

Kvinnen satte seg kraftig til motverge. Gjerningsmannen stakk fra stedet, uvisst i hvilken retning, melder politiet.

Politiet ønsker nå tips i saken, og i en pressemelding går Oslo-politiet ut med en detaljert beskrivelse av antatt gjerningsmann.

Polititegningen er utarbeidet i samarbeid med fornærmede. Tegningen er ikke å betrakte som et portrett, ifølge politiet, men den viser typelikhet og klesdrakt som gjerningsmannen var iført natt til søndag.

Her er politiets beskrivelse av gjerningsmannen:

Mannen: Ca 30 - 35 år, 180 - 185 cm høy, noe orientalske trekk med smale øyne og høye markerte kinnbein, sort kort hår, normal/muskuløs kroppsbygning

Klesdrakt: Sort jakke, sorte bukser, hvit skjorte, hansker.

Språk: Gebrokkent østlandsdialekt/gebrokkent engelsk

Særkjenne: Intenst og stirrende blikk, mulig ruset på annet enn alkohol.

Politiet opplyser at de har fått tips om at en mann med tilsvarende utseende og tilnærmingsmåte har kontaktet unge kvinner på gata i området Frogner/Majorstua ved flere tilfeller de siste ukene.

Mannen framstår ifølge politiet som pågående, og han tar direkte kontakt med fremmede kvinner og gir uttrykk for at han ønsker å bli med dem videre.

Politiet ønsker opplysninger som kan bidra til å identifisere gjerningsmannen

- I tillegg ber vi om at kvinner som kan ha blitt kontaktet av en mann med tilsvarende utseende og tilnærmingsmåte, tar kontakt med politiet, heter det i pressemeldingen.

        

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media