Politiet jakter mistenkt ransmann i Sandnes

Politiet i Stavanger har siktet en mann for de grove ranene i Stavanger og Sandnes onsdag. Nå søkes det på konkrete adresser.

MISTENKT RANSMANN: En navngitt mann med adresse i Sandnes er siktet for de to ranene onsdag. Politiet aksjonerer nå mot tre adresser i Sandnes. Foto: Politiet
MISTENKT RANSMANN: En navngitt mann med adresse i Sandnes er siktet for de to ranene onsdag. Politiet aksjonerer nå mot tre adresser i Sandnes. Foto: PolitietVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Vi har identifisert det vi mener er gjerningsmannen, og vi er ute og leter etter vedkommende nå, sier politiinspektør Magnus Jåtun til Stavanger Aftenblad.

Store styrker Jåtun sier til Dagbladet at politiet har store politistyrker ute i Sandes for å søke etter den mistenkte gjerningsmannen.

- Vi har gått til aksjon på to adresser. Etterforskningen har gitt oss holdepunkter for å anta at han kunne befinne seg der, men vi har ikke funnet ham. Nå skal vi undersøke en tredje adresse. Vi vet han har gjort en del forberedelser før ranene, og kan derfor ha klart å gjemme seg godt.

- Er i strafferegisteret Den navngitte mannen er formelt siktet for ranet i SR-Bank i Stavanger, men mistanken og siktelsen vil også omfatte ranet i Sandnes Sparebank.

- Han er en person som har bodd i Sandnes i flere år. Vi har ham i strafferegisteret fra før. Den siste tiden har det handlet om besittelse av narkotika, ulovlig kjøring av bil og mindre tyverier. Vi har ikke ranssaker på ham fra før, sier politiinpektør Magnus Jåtun.