Politiet jakter på pistolmann

Oslo-politiet har en rekke navngitte personer i søkelyset etter at en mann ble skutt fra en forbipasserende bil seint i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etterforskerne fant i natt en tomhylse fra en pistol på Tøyen, der skyteepisoden fant sted i 21-tida i går kveld. Offeret ble skutt i låret. Han ble operert i morgentimene i dag, og det står etter forholdene bra til med mannen.

Det skal ha vært fem personer i bilen skuddet kom fra. Politiet opplyste til NTB i går kveld at de visste hvem som satt bak rattet på bilen. I dag hevder derimot politiet at de ikke vet hvem som kjørte bilen.

- Men vi har endel opplysninger i saken, og en rekke navngitte personer som vi kommer til å snakke med, sier politiførstebetjent Anne-Karin Hannevold ved voldsavsnittet i Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet avhører nå vitner i saken. NTB meldte i natt at skyteepisoden skal ha sammenheng med et internt oppgjør i et spesielt miljø. I dag ser politiet ut til å ha endret oppfatning.

- Det er rein spekulasjon å hevde at denne episoden har tilknytning til et spesielt miljø. Ingenting tyder på at saken har tilknytning til et MC-miljø, sier Hannevold.