Politiet jakter tre gutter etter væpnet ransforsøk i Lillestrøm

Kvinne ble truet med pistol.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet på Romerike har satt inn store ressurser i jakten på tre gutter etter et væpnet ransforsøk i Lillestrøm.

- Alle tilgjengelige patruljer, hunder og helikopter deltar. Så langt er ingen pågrepet, opplyser operasjonsleder Per Stenslet i Øst politidistrikt til Dagbladet.

Det var butikken Norsk og Asiatisk Dagligvare i Lillestrøm sentrum som ble utsatt for ransforsøket, som skjedde litt før 20.30.

- En kvinnelig ansatt ble vist en pistol. Hun er ikke fysisk skadd, men noe oppskaket, og sitter på krimvakta nå, forteller Stenslet.

De tre ranerne skal ikke ha fått med seg noe av verdi. De beskrives som yngre gutter, hvorav den ene litt mørk og med noe fyldig kroppsbygning.

- Kriminalteknikere er på vei, og vi vil også sjekke overvåkingsbilder, sier operasjonslederen.

Politiet ønsker opplysninger fra vitner som har oppholdt seg nær butikken i Kjerulfs gate 1 i tidsrommet 20.00-20.40. De kan ringe politiets landsdekkende nummer 02800.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer