Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet jakter tre menn etter voldtekt i Bergen sentrum

Gruppevoldtatt på vei hjem fra fadderarrangement.

GRUPPEVOLDTATT:  En student i starten av 20-årene ble voldtatt av tre menn i nærheten av Den nasjonale scene i Bergen natt til søndag. Foto: Wikimedia Commons
GRUPPEVOLDTATT: En student i starten av 20-årene ble voldtatt av tre menn i nærheten av Den nasjonale scene i Bergen natt til søndag. Foto: Wikimedia Commons Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Bergen jakter tre menn etter en gruppevoldtekt midt i Bergen sentrum natt til søndag, melder Bergens Tidende.

En kvinne i begynnelsen av 20-årene var ute i sentrum lørdag kveld etter å ha deltatt på et fadderarrangement for nye studenter. På Torgallmenningen møtte hun tre menn som slo følge med henne.

Etter noen hundre meter — rett ved Den nationale scene, startet overfallet.

Ifølge Bergens Tidende ble kvinnen utsatt for vold i tillegg til voldtekten.

- Gjerningsmennene er norske, og snakket henholdsvis bergens- og østlandsdialek, sier Rigmor Isehaug ved volds- og sedelighetsavsnittet ved Bergen sentrum politistasjon til avisa.

Voldtekten fant sted mellom klokka  3.15-4.00 natt til søndag. Politiet har godt håp om at overvåkningskameraer i området har fanget opp bilder av de tre gjerningsmennene. De mener også å ha sikret seg biologiske spor, men ber likevel personer som kan ha observert kvinnen sammen med mennene om å melde seg. Hun var iført et kostyme som ledd i fadderordningen da voldtekten skjedde.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media