Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet jaktet på bilfører før dødsulykke

Kolliderte med en MC-føreren som døde i ulykken. Spesialenheten for politisaker skal nå etterforske saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet jaktet på bilføreren som kolliderte med en MC-fører på E18 i Porsgrunn torsdag kveld. MC-føreren døde i ulykken og Spesialenheten for politisaker skal nå etterforske saken.


Ulykken inntraff på Moheim i Porsgrunn rundt klokken 18.20 torsdag kveld. Bilføreren, som kjørte i retning Porsgrunn fra Lanner i Langangen, havnet i motsatt kjørebane, og skrenset borti to biler før den traff motorsykkelen. Politiet forteller at de hadde fått melding om at føreren av bilen kjørte vinglete.

- I forkant av ulykken ble det sendt ut en patrulje som skulle se etter bilen. Han skal ha kjørt vinglete, forteller operasjonsleder Oddbjørn Hermansen i Telemark politidistrikt til NTB. Han vil foreløpig ikke kommentere om bilføreren kan ha satt opp hastigheten fordi han har følt seg forfulgt av politiet.

- Spesialenheten for politisaker er varslet og vil etterforske saken, forteller Hermansen.

Føreren av bilen ble sendt til Sykehuset Telemark i Skien.

- Det er uklart hvor skadet han er, men blodprøver av ham skal være tatt, sier Hermansen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling