Politiet kaller angrepet et drapsforsøk

Et vitne fryktet at politimannen var død etter han ble brutalt slått ned.

SLÅTT I BAKKEN: Politimannen falt i bakken og den andre gjerningsmannen sparket han i ansiktet. Her har flere politimenn kommet til stedet. 
Foto: Vidar Bakken / dittoslo.no
SLÅTT I BAKKEN: Politimannen falt i bakken og den andre gjerningsmannen sparket han i ansiktet. Her har flere politimenn kommet til stedet. Foto: Vidar Bakken / dittoslo.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ditt Oslos journalist Vidar Bakken fulgte arbeidet til to sivilkledde politimenn fra klokka åtte lørdag kveld, rundt klokka 03 ble han vitne til at den ene av dem ble slått ned av to menn.

- Jeg kom rundt hjørnet da jeg så at politimennene snakket med tre personer i nærheten av utestedet Trafalgar, akkurat da de sjekket ID-kortene kom det to menn som gikk til angrep på mannen, sier Bakken til Dagbladet.

Overraskende angrep Til dittOslo forteller han at det nesten så ut som et drapsforsøk, og at angrepet kom overraskende på den uforberedte politimannen.

- Den ene tildeler politimannen et voldsomt slag, som gjør at politimannen går i bakken og slår hodet i asfalten, og den andre sparker han som ligger nede og tramper på ansiktet hans, og så stormet de av gårde, sier Bakken. Han forteller at de to var forsvunnet innen noen sekunder.

Etter angrepet ble han vitne til at politikvinnen ga sin kollega livreddende hjelp.

- Hun fikk kastet seg i mellom, og så fikk hun heldigvis hjelp av noen edruelige tilskuere i kaoset. Jeg fryktet at politimannen var død etter angrepet, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer