Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet klar med tiltale mot drapssiktet kvinne

Etterforskningen er avsluttet.

VIL TILTALE: Fra arbeidet da politiet åpnet graven ved Randesund kirke til mannen som de mener ble drept av sin egen datter i 2002. Politiet er nå ferdig med etterforskningen og har sendt sin innstilling til statsadvokaten. Foto: Erlend Olsbu / Fædrelandsvennen / NTB scanpix
VIL TILTALE: Fra arbeidet da politiet åpnet graven ved Randesund kirke til mannen som de mener ble drept av sin egen datter i 2002. Politiet er nå ferdig med etterforskningen og har sendt sin innstilling til statsadvokaten. Foto: Erlend Olsbu / Fædrelandsvennen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har avsluttet etterforskningen mot en 42 år gammel kvinne i Kristiansand som er siktet for ha drept faren sin og en tidligere samboer.

Kvinnen ble tirsdag varetektsfengslet i åtte nye uker, og i kjennelsen står det at det er realistisk at det blir rettssak i september eller oktober i år, skriver VG. Politiet vil ikke kommentere saken overfor avisen, men av fengslingskjennelsen tirsdag går det fram at saken er ferdig etterforsket.

Sjubarnsmorens forsvarer, advokat Olav Sylte, sier klienten nekter straffskyld, og at han avventer Riksadvokatens vurdering av bevisene.

– En kan ikke se at det i det hele tatt er tale om drap for noen av dødsfallene., sier Sylte til VG.

Sjubarnsmoren ble pågrepet 26. september i fjor og er siktet for drapet på sin 52 år gamle far i 2002 og sin 67 år gamle samboer i 2014. Hun har under etterforskningen vært gjennom en tvungen rettspsykiatrisk observasjon.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media