USA:

Politiet: - Klodens dummeste person

Et par innbruddstyver i Florida ringte politiet for å få hjelp til å «flytte eiendelenes sine».

IKKE SKOLELYS: Ifølge Polk Pokey County Sherrif er ikke Martin Gonzales-Garcia (23) og kjæresten Ashializ Roldan-Oscasio (22) de skarpeste innbruddstyvene de har arrestert. Foto: Polk Pokey County Sherrif.
IKKE SKOLELYS: Ifølge Polk Pokey County Sherrif er ikke Martin Gonzales-Garcia (23) og kjæresten Ashializ Roldan-Oscasio (22) de skarpeste innbruddstyvene de har arrestert. Foto: Polk Pokey County Sherrif. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Problemet var imidlertid at eiendelene paret ønsket flyttet sto i huset de to hadde brutt seg inn i.

Historien startet kort tid før de frekke tyvene ble tatt på fersken, skriver Polk Country Sherrifs Office i Florida i en Facebook-post om hendelsen som fant sted lørdag.

Martin Gonzales-Garcia (23) var allerede etterlyst etter et ran av en butikk i byen Poinciana - da han var blitt kjent igjen av en politibetjent som hadde sett videoovervåkning fra butikken.

Seinere samme dag mottok politiet en nødoppringning fra et hjem uten at noen på andre siden av linja sa noe.

Politiet rykket ut til stedet, og der befant Gonzalez-Garcia og hans kjæreste Ashializ Roldan-Oscasio (22) seg. Ingen av de to var registrert på adressen, skriver politiet.

Politiet arresterte begge to for tyveri i huset. Gonzalez-Garcia ble også siktet for å ha ranet butikken tidligere på dagen.

Kjæresten til Gonzalez-Garcia hevdet på sin side at hun hadde ringt politiet for å få hjelp til å flytte eiendelene - og at de to trengte skyss til flyplassen, fordi de ønsket seg en helg i New York.

- (Gonzalez-Garcia) er muligens klodens dummeste person, sa Polk Country sheriff Grady Judd under en pressekonferanse onsdag.

- Vi trodde hun tullet, sier sheriffen om den 22-årige kjærestens historie om flytting av møbler og skyss til flyplassen.

Florida-sheriffen kommer også med et stikk mot new-yorkere.

- Du må nesten være fra New York for å gjøre noe sånt som det her.

I Facebook-posten om arrestasjonen spøker politiet med at de to faktisk fikk skyss, men da til Polk Pokey (et slanguttrykk for fengsel, journ.anm.).

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer