Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet kobler forlatt bil til de to døde personene i Sarpsborg

Mann og kvinne funnet døde i skogen lørdag formiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen og kvinnen som ble funnet døde i skogen utenfor Sarpsborg lørdag, knyttes til en forlatt bil funnet i nærheten tre uker tidligere.

Politiet ble varslet om funnet av bilen 22. november og undersøkte bilen like etterpå, ifølge NRK.

- Vi fant spor i bilen etter mannen og kvinnen som nå er funnet omkommet. Vi tok bilen inn, men søkte ikke etter personer med hund i området, sier politiadvokat John Skarpeid.

Meldt savnet Kort tid etter bilfunnet ble mannen meldt savnet av sin mor da hun ikke fikk kontakt med sønnen på bursdagen hans. Heller ikke da skal politiet ha gjort noen videre undersøkelser i forbindelse med sporene etter mannen. Kvinnen ble så meldt savnet noen dager etter dette.

Skarpeid kan ikke forklare hvorfor ikke politiet har koblet den forlatte bilen og forsvinningene. Han forteller imidlertid at politiet undersøkte om bilen kunne hatt noe å gjøre med et innbrudd i en gullsmedforretning natt til 22. november.

Funnet av turgåer Politiet regner med å få den foreløpige obduksjonsrapporten av de avdøde mandag. De døde ble funnet av en turgåer lørdag. Omstendighetene på stedet gjør at politiet etterforsker saken som mistenkelige dødsfall, men politiet understreker samtidig at det ikke finnes holdepunkter for at noe straffbart har skjedd.

Politiet vet ikke hvor lenge de to har ligget døde i skogen. Ifølge VG er begge personene straffedømt flere ganger, og har vært del av et rusmiljø i Halden. (NTB)