Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet: Kvinne i Tønsberg ikke utsatt for noe straffbart

Trolig henlegges siktelsen mot en mann i saken.

ETTERFORSKNING: Politiet iverksatte straks etterforskning etter at kvinnen ble funnet død. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
ETTERFORSKNING: Politiet iverksatte straks etterforskning etter at kvinnen ble funnet død. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet mistenker ikke lenger at kvinnen som ble funnet død i Tønsberg onsdag, er utsatt for noe straffbart. Trolig henlegges siktelsen mot en mann i saken.

Kvinnen i 40-årene ble funnet død på Husøy i Tønsberg 28. mars.

- Kvinnen er nå obdusert, og politiet har mottatt en foreløpig konklusjon fra rettsmedisinsk ved Oslo universitetssykehus. Politiet mistenker ikke lenger at kvinnens død skyldes et straffbart forhold. Av hensyn til avdødes pårørende vil politiet ikke gå nærmere inn på dødsårsaken på nåværende tidspunkt, heter det i en pressemelding fra Sør-Øst politidistrikt.

En mann ble pågrepet og siktet for grov kroppskrenkelse med døden til følge. Han ble løslatt etter avhør torsdag, men siktelsen ble da opprettholdt.

- Slik saken står nå, forventes siktelsen mot den pågrepne mannen i 50-årene å bli henlagt, opplyser politiet fredag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!