KNIVDRAMA: En person er hardt skadd etter å hun ble stukket med kniv ved Namsos bo- og servicesenter onsdag formiddag. Foto: Bjørn Tore Ness / Namdalsavisa / Scanpix
KNIVDRAMA: En person er hardt skadd etter å hun ble stukket med kniv ved Namsos bo- og servicesenter onsdag formiddag. Foto: Bjørn Tore Ness / Namdalsavisa / ScanpixVis mer

Politiet: Kvinnen som ble pågrepet i Namsos er løslatt

En kvinne ble knivstukket ved Namsos bo- og servicesenter i formiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Bevæpnet politi lette i nesten tre timer etter knivdesperado etter at en kvinne ble funnet hardt skadd i leiligheten sin på Namsos bo- og servicesenter.

Politiet pågrep en kvinne i forbindelse med saken, men hun er nå løslatt, og Nord-Trøndelag politidistrikt skriver i en pressemelding at kvinnen ikke anses å være gjerningsmannen.

- Dette på bakgrunn av samtaler med kvinnen og nærmere undersøkelser. Kvinnen er fortsatt formelt siktet, da det er statsadvokaten som må frafalle en siktelse, sier politiadvokat Jørgen Aunet i Nord-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Det var opplysninger politiet fikk fra personer på stedet som førte til pågripelsen.

- Vi vil foreta nærmere undersøkelser av alle som bor ved bo- og servicesenteret, og vil holder på med vitneavhør av alle som var til stede. Vi har ingen andre mistenkte gjerningspersoner per nå, og vi kommer nå til å be om bistand fra Kripos i saken, sier Aunet.

På en pressekonferanse klokka 17 i dag opplyser lensmann Stein Erik Granli at de har beslaglagt en kniv på åstedet, melder Adressa.no.

Den skadde kvinnen, som er i midten av 30-årene, ble operert ved Sykehuset Namsos, opplyser Helse Nord-Trøndelag. Kvinnen har skader i brystkassen.

Hun ble onsdag ettermiddag brakt til St. Olavs hospital i Trondheim med helikopter.

- Tilstanden er meget alvorlig, uavklart og ustabil, sier kommunikasjonssjef Marit Kvikne ved sykehuset til Dagbladet.

Dagbladet kommer med mer.