Politiet lei av telefon-tørrprat

Kvinnen ville ikke gi seg. Nå har politiet tatt telefonen hennes og anmeldt henne for sjikane.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Timevis med tørrprat om natten med en kvinnelig innringer ble ikke prioritert av vakthavende polititjenestemann ved Hitra lensmannskontor. Det nektet kvinnen å finne seg i, og tok til å sjikanere politiet.

Beslagla telefonen

Nå har politiet beslaglagt telefonen til den aggressive kvinnen. Dessuten er hun anmeldt - til politiet.

- Vi har innlevert en anmeldelse mot en trondheimskvinne som har ringt vår vakttelefonen på Hitra gjentatte ganger, sier vakthavende lensmannsbetjent ved Hitra lensmannskontor til Adresseavisen.

Nektet å gi seg

Etter en rekke oppringninger i løpet av forrige uke, og gjentatte anmodninger fra politiet om å holde opp, nektet kvinnen å gi seg. Kvinnen fortsatte å ringe flere timer i løpet av natten, for deretter å fortsette på formiddagen.

Politiet ba kvinnen om å ta kontakt med sosialapparatet, advokat eller noen hun har tillit til. Det var ikke kvinnen interessert i, og fortsatte sin virksomhet på telefonen.

Lensmannsbetjenten opplyser at kvinnen var beruset, og ikke tok notis av at de ville gå til anmeldelse om hun ikke sluttet. Da hun ikke ville etterkomme politiets pålegg, valgte politiet å anmelde kvinnen.

- Vi har beslaglagt telefonen til kvinnen. Hun vil bli innkalt til avhør, bekrefter vaktsjef Jon Eivind Schefte ved Trondheim Politidistrikt overfor avisen.

(NTB)