STOR JAKT: Flere politipatruljer, støttet av hunder, deltar i letingen etter de mulige barneranerne. Foto: Thomas Haarstad / Dagbladet
STOR JAKT: Flere politipatruljer, støttet av hunder, deltar i letingen etter de mulige barneranerne. Foto: Thomas Haarstad / DagbladetVis mer

Politiet leter etter fem mulige barneranere i Oslo

Ble ifølge vitne sett mens de tok på finlandshetter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SISTE: Politiet melder i 18.40-tida at to gutter i 14-årsalderen er anholdt. De sitter i kveld i avhør sammen med sine foresatte. Noe ransoffer har fremdeles ikke meldt seg, ifølge operasjonsleder Line Scott.

(Dagbladet): Flere enheter fra Oslo-politiet, støttet av hunder, leter i ettermiddag etter fem unge mulige ranere på Hasle i Oslo. De leter også etter etter et ransoffer.

Politiet melder like før klokka 18.00 at det har anholdt én person og at de leter etter en navngitt person. De oppfordrer også fornærmede til å ta kontakt med politiet.

- Vi søker etter flere gutter i 14-årsalderen, forteller operasjonsleder Line Scott til Dagbladet.

Det angivelige ranet skjedde utenfor InfoCare-bygget i Haslevangen. Et vitne ringte klokka 16.06 og fortalte at han så flere gutter iføre seg finlandshetter og håndtere en skarp gjenstand.

- Det er muligens ei jente som er ranet, men vi har ikke funnet henne. Nå har vi flere enheter i søk etter både guttene og jenta, sier Scott.

Alle guttene var ifølge vitnet iført hettegensere. To beskrives som hvite i huden, én mørk, mens to var «mellommørke».

- Vi fester lit til vitnet, understreker Scott.