Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet leter etter mann tiltalt for voldtekt

26-åring møtte ikke opp i retten i Moss.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Politiet jakter på en 26 år gammel voldtektstiltalt mann som ikke møtte opp da rettssaken mot ham i Moss skulle begynne mandag formiddag.

26-åringen er tiltalt for voldtekt av en kvinne i januar i fjor. Overgrepet skal angivelig ha skjedd i åtte timer, og mannen er derfor også tiltalt for frihetsberøvelse.

Da rettssaken mot ham skulle begynne i Moss tingrett mandag formiddag, møtte ikke 26-åringen opp. Politipatruljer leter etter ham i området.

- Vi har satt inn alle tilgjengelige styrker, og jobber aktivt med å finne ham. Men det er ikke så godt å vite hvor han befinner seg, sier operasjonsleder Martin Nygårdsmoen i Østfold politidistrikt til NTB.

I tillegg til voldtekten er mannen også tiltalt for å ha hatt fem bilder som fremstiller seksuelle overgrep mot barn, eller seksualisering av barn. Mannen risikerer seks års fengsel, og forsvares av advokat Even Rønvik.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling