Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet leter etter mystisk brevskriver i Malmö

Denne lappen er funnet på stedet hvor en 16 år gammel jente ble dyttet i døden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet pågrep mandag to menn som mistenkes for å ha dyttet en 16 år gammel jente ut fra en balkong i fjerde etasje. De to er stefaren (38) og broren (19) til offeret, som falt i betongen og døde momentant.

Politiet jobber ut fra en teori om at det er et så kalt «æresdrap».

Mystisk lapp

På åstedet ble det for to dager siden funnet en mystisk lapp som kan ha blitt skrevet av et øyenvitne, skriver Expressen.se. På lappen står det blant annet:

«Jeg så deg bli dyttet ut fra balkongen. Hva har du som jente gjort for å fortjene denne straffen.»

Flere personer var vitne til at jenta ble dyttet, men bare et fåtall er avhørt. En av dem politiet har snakket med er en 22 år gammel mann som først ble intervjuet i Kvällsposten. Han er svært kritisk til at politiet viste vekk alle som befant seg i nærheten av drapsstedet. Flere av disse kan være verdifulle vitner, mener han.

- De må ha sett alt

- Fire tenåringsjenter sto i prinsippet rett foran balkongen. De så akkurat hva som skjedde, sier han, og får støtte av en nabo.

BREV: Dette brevet ble funnet utenfor huset der en 16 år gammel jente ble dyttet i døden i Malmö søndag. Brevskriveren er ukjent, men kan være et viktig vitne. Foto: LIZETH DEL ANGEL REYES/Kvällsposten
BREV: Dette brevet ble funnet utenfor huset der en 16 år gammel jente ble dyttet i døden i Malmö søndag. Brevskriveren er ukjent, men kan være et viktig vitne. Foto: LIZETH DEL ANGEL REYES/Kvällsposten Vis mer

- De må ha sett alt.

Den mystiske lappen kan ha blitt skrevet av en av disse jentene, men etter det kveldsposten erfarer har ikke politietterforskerne kommet i kontakt med dem. Brevskriveren er fortsatt ukjent.

image: Politiet leter etter mystisk brevskriver i Malmö
MALMÖ: En 16 år gammel jente døde søndag etter å ha falt fra en leilighet i 4 etasje.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media