Politiet leter etter pistolmann i Trondheim

Har løsnet flere skudd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Klokka seks mandag morgen opplyser operasjonsleder Tore Kyllo til Dagbladet at de har tatt inn vitner til avhør, men at de ennå ikke har funnet gjerningsmannen eller våpenet. Politiet har trappet ned søket, men jobber videre med etterforskningen og vil ta inn flere vitner.

(Dagbladet): Politiet i Trondheim søker natt til mandag etter en mann som har løsnet flere skudd med pistol, melder de på Twitter.

Det er funnet tomhylser etter skyting i området.

- Vi leter etter en mannsperson. Det ble først meldt at han er afrikansk, men nå mener flere at han kan være hvit. Det er en høy mann på rundt 190, hvit eller mørkhudet i grønn eller grå militærjakke. Vedkommende bærer en pistol som han har løsnet flere skudd med, sier operasjonsleder i Sør Trøndelag politidistrikt, Tore Kyllo, til Dagbladet i tretida.

Han opplyser at det ikke er funnet skadde personer. Politiet mottok første meldingen om skytingen klokka 02.37.

- Den første skuddløsningen er meldt i Gisle Johnsons gate, i området Rosendal. Det har vært flere som har meldt at de ser og hører at vedkommende skyter på forskjellige steder. Det er flere skudd som er funnet og vi har funnet en del tomhylser.

Bevæpnet politi i området søker etter mannen.

Klokka fire natt til mandag opplyser politiet på Twitter at det er funnet en hel patron, i tillegg til hylser. Det tyder på et det er skutt med øvingsammunisjon.

Kyllo oppfordrer publikum til å ringe 112 hvis de ser en mann som kan stemme med beskrivelsen.


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer