Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Overfall i Volda

Politiet leter etter ukjent mann i Volda: Offentliggjør mer detaljert beskrivelse

Politiet offentliggjør flere detaljer om den ukjente mannen de leter etter i Volda, etter at kvinne i 20-årene ble overfalt i eget hjem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet har lett etter gjerningsmannen siden en kvinne i 20-årene ble brutalt overfalt i sitt eget hjem i Volda, natt til søndag.

Kvinnen ble utsatt for grov vold.

Utvider signalement

Ingen er så langt pågrepet i saken, og politiet skriver i en pressemelding mandag at etterforskningen fortsetter med full styrke.

- Mannen hadde på seg mørk caps, mørk jakke og lys bukse. I tillegg kan vi opplyse av han var liten av vekst og mørkhudet, sier etterforskingsleder Grete Hjelle ved Møre og Romsdal politidistrikt.

Ifølge politiet er mannen observert springende i retning området ved torget.

Trenger tips

Opprinnelig ønsket politiet å komme i kontakt med personer som var i Halkjelsgata i sentrum av Volda mellom 2.45 og 3.10 natt til søndag.

Nå utvider politiet også tidsrommet de ønsker tips fra, til klokka 02.00 til klokka 03.00, natt til søndag 3. desember.

- Det er viktig at de som kan ha vitneobservasjoner eller tips til oss, kommer med disse så raskt som mulig, sier Hjelle.

Politiet ber om at personer med tips tar kontakt på telefon 02800 eller 70118700.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!