Politiet leter med lys etter Sigrid (16) i natt

Har gjort funn i området, men det er usikkert om disse kan knyttes til forsvinningen.

MED LYS:
Leteaksjon etter den savnede Sigrid Giskegjerde Schjetne fortsetter i natt. 
Foto: Jo Straube / Dagbladet
MED LYS: Leteaksjon etter den savnede Sigrid Giskegjerde Schjetne fortsetter i natt. Foto: Jo Straube / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du opplysninger om forsvinningen ber oslopolitiet om at du tar kontakt på telefon 02800. Har du informasjon til Dagbladet, send sms til 2400, epost til 2400@db.no eller ring 24 00 00 00.

(Dagbladet): Natt til søndag klokka 00.15 kom det siste livstegnet fra Sigrid Giskegjerde Schjetne (16), det var en sms til ei venninne. Siden har ingen hørt fra tenåringen.

Foreldrene slo alarm da jenta ikke kom hjem til avtalt tid. etter å ha vært hos en venninne. Siden da har politiet søkt etter jenta.

- Vi kan bekrefte at mannskap ute har gjort diverse funn, men det er usikkert om dette kan knyttes til forsvinningen, skriver Unni Grøndal, pressesjef ved Oslo politidistrikt i en pressemelding.

Kun profesjonelle I dag møtte 500 frivillige personer opp for å delta i søket etter 16-åringen, de har nå blitt sendt hjem, men politiet fortsetter søket i området med lys i natt.

- Det er kun profesjonelle som leter i området i kveld, står det i pressemeldingen.

Området som politiet søker i i natt er i Østmarka, et område fra vannkraftverket ovenfor Skullerudstua og over til Grønmo, det samme området som politiet tidligere har intensivert søket i, på bakgrunn av nye opplysninger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer