Politiet løslot mann etter dødsfall på Husøy

Politiet har løslatt mannen i 50-årene som ble pågrepet etter at en kvinne i 40-årene ble funnet død i et hus på Husøy ved Tønsberg onsdag.

En kvinne i 40-årene ble torsdag funnet død på Husøy utenfor Tønsberg. Her gjør politiet undersøkelser i huset. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
En kvinne i 40-årene ble torsdag funnet død på Husøy utenfor Tønsberg. Her gjør politiet undersøkelser i huset. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Siktelsen mot ham blir imidlertid opprettholdt, skriver Tønsbergs Blad.

Politiet er tilbakeholdne med informasjon om saken og vil ikke si så mye om hvorfor de knytter mannen til saken. Han ble pågrepet bare få timer etter at kvinnen ble funnet død onsdag kveld.

– Det var jo en nabo dette her, og han var aktiv på stedet da politiet var der. Beskrivelser og forklaringer fra vitner førte til at han ble pågrepet, sier politiinspektør Magnar Pedersen i Sørøst politidistrikt til NTB.

Mannen, som er siktet for grov kroppskrenkelse med døden til følge, avga forklaring natt til torsdag. Han ble løslatt etter å ha blitt avhørt på nytt torsdag. Ifølge VG nekter han straffskyld.

Både Nettavisen og Tønsbergs Blad skriver at kvinnen i 40-årene hadde synlige skader da hun ble funnet død i et hus på Husøy.

Mistenkelig

Pedersen sier at politiet avventer svar fra obduksjonen av kvinnen, som vil foreligge en gang etter påske ettersom rettsmedisinere ikke er tilgjengelig før tirsdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer