Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Politiet må rydde opp

Politimannen som ble truet av ekskjæresten, en politisjef og en kriminell torpedo, krever nå at politiet rydder opp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Torpedo skulle ordne opp mellom politikjærester

Mandag fikk politimannen besøk av ekssamboeren, politisjefen og torpedoen. De skulle hente noen kasseroller politikvinnen hadde glemt igjen i politiparets tidligere felles hjem.

- Nå har jeg anmeldt saken og krever at politisjefen, min ekskjæreste og torpedoen straffes, sier den 31 år gamle politibetjenten.

Han har dessuten orientert fungerende kriminalsjef Hans Halvorsen ved Oslo politidistrikt, politimester Stein Ullrich i Follo og visepolitimester Asbjørn Gran på Romerike om besøket av politi og torpedo.

- Selvfølgelig er det belastende å fortelle en slik historie. Men jeg har ikke noe valg. Når min ekskjæreste kommer på døra med en politisjef og en kriminell torpedo, har jeg ikke noe valg. Dette er en straffesak, sier politimann.

Årsaken til at tre politidistrikt er involvert i politi- torpedo-dramaet er at politimannen er ansatt ved Oslo politidistrikt. Det er også hans 34 år gamle ekskjæreste. Politisjefen er på sin side ansatt ved Follo politidistrikt, og dramaet skjedde på Romerike.

KREVER STRAFF: - Jeg kreer at ekskjæresten min, politisjefen og torpedoen straffes, sier politimannen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media