USA, Dallas

Politiet: Mann spist av egne hunder

Politiet fant beinrester i hundenes avføring.

TEXAS: Her undersøkes eiendommen til Freddie Mack i Dallas, Texas tidligere i mai. Foto: Johnson County Sheriff's Office / AP / NTB Scanpix
TEXAS: Her undersøkes eiendommen til Freddie Mack i Dallas, Texas tidligere i mai. Foto: Johnson County Sheriff's Office / AP / NTB ScanpixVis mer

- Aldri har vi, eller noen vi har snakket med, hørt om at en hel menneskekropp har blitt fortært. Skjelettet var fullstendig brutt opp og spist, sier visesheriff Aaron Pitts til Associated Press.

Det var DNA-testing av beinrester fra hundenes avføring som avslørte at de tilhørte Freddie Mack, en 57-år gammel amerikaner fra Texas. Han hadde vært savnet i flere måneder.

- Grusomt

Pitts forteller at mannens 18 hunder, som var av blandet rase, tilsynelatende hadde slukt hele mannens kropp, med både klær og hår. Bare beinrester på mellom fem og 12 centimeter var igjen av den savnede mannen.

Mack hadde angivelig alvorlige helseproblemer, og det er uklart hvorvidt hundene drepte mannen, eller om de spiste han etter at han hadde dødd av dårlig helse.

- Uansett er det en svært grusom hendelse. Vi gir vår sympati til Macks familie, sier Sheriff Adam King i en pressemelding.

HUND SPARKET TIL DØDE: En raner skal ha sparket i hjel en hund i St. Hanshaug-parken. Dagbladet har fått reaksjoner fra folk i parken samme dag som hendelsen skjedde. Video: Dagbladet TV Vis mer

Savnet siden april

Macks slektninger fortalte politiet i mai at de ikke hadde hørt fra 57-åringen siden 19. april, og at de 18 hundene hindret dem i å lete etter han på eiendommen. Da politiet undersøkte eiendommen etterpå, fant de flere beinrester og tøybiter fra klær.

16 av hundene har blitt fjernet fra eiendommen, og 13 avlivet. De to resterende hundene hadde allerede blitt drept av andre hunder ved Macks sitt hjem, opplyser Sheriffen til New York Post.