Politiet: Massedrapsmann skjøt mot flybensintanker i Las Vegas

Politiet jobber fremdeles hardt for å finne et motiv.

MASSEDRAPSMANN: Stephen Paddock skal ha forsøkt å skyte flybensintanker under massakren i Las Vegas. Foto: Eric Paddock via AP / NTB scanpix
MASSEDRAPSMANN: Stephen Paddock skal ha forsøkt å skyte flybensintanker under massakren i Las Vegas. Foto: Eric Paddock via AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Stephen Paddock siktet også på drivstofftanker på flyplassen i Las Vegas i håp om å få dem til å eksplodere under massakren 1. oktober, opplyser politiet.

Flyplassen ligger like ved hotellet der massedrapsmannen befant seg da han fra 32. etasje skjøt over 1.000 skudd mot publikum på en utekonsert. 58 mennesker ble drept.

Paddock skjøt også mot flybensintanker, opplyser Las Vegas' sheriff Joseph Lombardo, som tilføyer at han ikke har kjennskap til at skuddild kan sette flybensin i brann.

Nytt hendelsesforløp

CNN har tidligere også omtalt hvordan Paddock skal ha skutt med ammunisjon som inneholder en sammensetning av stoffer som kan starte en brann. Spesialammunisjonen ble funnet på hotellrommet til Paddock på Mandala Bay.

I tillegg til å skyt mot festivalgjengerne og bensintankene skal Paddock også ha skutt mot politibetjenter som kom til stedet, antakelig i et forsøk på å holde dem unna.

På en pressekonferanse fredag kom Lombardo med en ny versjon av hendelsesforløpet, men han sa at etterforskningen fortsatt ikke har brakt politiet og FBI noe nærmere å avdekke noe motiv for massakren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer