Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet måtte be karaoke­entusiast dempe seg

Politiet i Telemark rykket ut natt til første juledag for å be en beboer, som muligens hadde fått karaokeanlegg til jul, dempe sangen etter naboklager i Skien. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Etter klager fra naboer var en patrulje på stedet og fikk dempet sangfuglen. Det blir neppe noe ekstranummer, skriver politiet på Twitter.

Det hender en gang iblant at politiet må rykke ut på mindre hendelser som dette, og noen ganger resulterer det i noen humoristiske Twitter-meldinger. I sommer måtte politiet i Trondheim dempe en festglad gjeng på Ila, som viste inngående kjennskap til Queen-katalogen.

«Patruljen på stedet hører allsang med Queen. Sangerne sier «Don't stop me now», men nabolaget må få fred», tvitret politiet.

Etter å ha tvitret videre at naboene var «i ferd med å bli Slightly mad», fulgte de opp med at patruljen heller ikke synes det fremsto som «A kind om magic. Ingen grunn til å kreve at The show must go on. Bohemian Rhapsody utgår!».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!