Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet med frustrasjonsmelding etter trafikkaos: - Det blir unektelig litt latterlig

Bom stopp for lastebiler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): «Snø e arti' det syns næsten aill vi går på ski, kaste snøbaill men med dårlige dekk og kjettinga vekk bli det problem for en trailerkaill».

Slik opplyste politiet i Trøndelag om de vanskelige kjøreforholdene i distriktet og hvordan dette går utover spesielt vogntog.

Kort tid etter at twittermeldingen ble lagt ut, kom det flere meldinger og fastkjørte vogntog. I tillegg var det en kjedekollisjon mellom tre biler i Havnegata mellom Piren og politihuset i Trondheim, der alle kom unna med lettere skader.

- Det har vært litt flere hendelser på én gang i dag. Det er ikke noe store greier, men det er glatt. Brøytemannskaper er ute og gjør så godt dem kan, og snøværet har heldigvis tatt slutt. Det kan hende de ligger litt etter på noen småveier, sier operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt Ebbe Kimo til Dagbladet.

Politiet har imidlertid latt seg frustrere mildt av lastebiler som ikke er skodd for forholdene.

- Lastebiler er alltid i trøbbel. Spesielt på fiskeruta mellom Orkdal og Hitra og Frøya. Vi kan ikke legge all skyld på biler og sjåfører, men en del folk har for dårlige dekk og legger på kjetting for seint. Jeg vet veitrafikksentralen har purra ut strøbil der, sier han.

Selv om vogntog med gode dekk eller kjetting har måttet stoppe etter generell stans i trafikken, har det meste gått rolig for seg. I tillegg har hastigheten på veiene gått noe ned. Det har heller ikke blitt noen større skader eller hendelser.

Derfor kunne også politiet by på det lille diktet i toppen.

- Vi så det litt fra den humoristiske siden, og det blir unektelig litt latterlig innimellom, sier Kimo til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media