Grottefesten i Oslo:

Politiet med klar grotte-melding

Ytterligere én av de fem grottefest-siktede nekter straffskyld. Samtidig oppfordrer politiet alle festdeltakerne om å ta kontakt med helsevesenet og politiet: - Ikke vær redd.

BEVISSTLØSE: Natt til søndag 30. august ble sju personer sendt til sykehus etter det politiet mener var en ulovlig fest i en bunker på St. Hanshaugen i Oslo. Foto: Privat / Øystein Andersen / Svein Dybdahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den fjerde siktede i grottefestsaken, erkjenner ikke straffskyld etter siktelsen.

Det opplyser siktedes forsvarer, Ida Andenæs, til Dagbladet. Hun forteller videre at den siktede foreløpig ikke er blitt avhørt av politiet.

- Vi vil ta stilling til spørsmålet om avhør etter hvert, sier Andenæs videre.

Vil begynne avhør

Nå begynner politiet prosessen med å kalle inn de siktede til avhør, bekrefter politiadvokat Christian Stenberg til Dagbladet.

- Tidsplanen er jeg ikke helt sikker på, men vi begynner å kalle inn til avhør nå, sier Stenberg til Dagbladet.

Foreløpig er Dagbladet bare kjent med at det er planlagt ett avhør av én av de siktede i saken. Vedkommende erkjenner heller ikke straffskyld, og kjenner seg ikke igjen i anklagene mot ham, opplyste hans forsvarer Bendik Falch-Koslung i forrige uke.

- Det er planlagt et avhør onsdag denne uka, bekrefter Falch-Koslung, som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere, til Dagbladet.

I alt fem personer er siktet for å ha stått bak den ulovlige grottefesten. Alle fem mistenkes for å ha hatt en arrangørrolle, og alle er siktet for uaktsom forvoldelse av betydelig skade på kropp eller helse, brudd på smittevernloven og uberettiget adgang og opphold, eller medvirkning til disse bestemmelsene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer