Politiet mener det er nok politi i gatene

Det er politiet fornøyd med.

FORNØYD: Ifølge en brukerundersøkelse politiet har gjennomført er det nok politi i gatene. Politidirektør Odd Reidar Humlegård er fornøyd.

- Dette viser jo at politiet er mer til stede enn det vi kanskje får inntrykk av, sier han.  Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FORNØYD: Ifølge en brukerundersøkelse politiet har gjennomført er det nok politi i gatene. Politidirektør Odd Reidar Humlegård er fornøyd. - Dette viser jo at politiet er mer til stede enn det vi kanskje får inntrykk av, sier han. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ifølge en brukerundersøkelse politiet har gjennomført er det nok politi i gatene.

90 prosent av de spurte følte de fikk hjelp da de oppsøkte politiet, og 60 prosent sier de har sett politi i gatene det siste året, viser politiets egne tall.

- Det viser jo at politiet er til stede der folk bor, og det skaper en trygghet i seg selv, sier justisminister Anders Anundsen (Frp) til TV 2.

- Det kan virke som at politiets synlighet i realiteten er høyere enn det mange oppfatter den som. Denne undersøkelsen er sånn sett unik på det området, ved at en nå får dokumentert at folk opplever og oppfatter at politiet er til stedet, sier Anundsen.

Politidirektør Odd Reidar Humlegård er fornøyd.

- Dette viser jo at politiet er mer til stede enn det vi kanskje får inntrykk av, sier han.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer