Politiet mener milliardær­ekteparet ble drept

De har derimot ikke pågrepet noen i den mystiske drapssaken ennå.

DØDE: Barry og Honey Sherman ble funnet døde i sitt eget hjem før jul. Politiet har fastslått at de to ble kvalt. Foto: The Globe and Mail / Janice Pinto / via REUTERS / NTB scanpix
DØDE: Barry og Honey Sherman ble funnet døde i sitt eget hjem før jul. Politiet har fastslått at de to ble kvalt. Foto: The Globe and Mail / Janice Pinto / via REUTERS / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Like før jul ble milliardærekteparet Barry (75) og Honey (70) Sherman funnet døde i sitt eget hjem i Toronto i Canada. Siden har det vært spekulert på om det dreier seg om et drap og selvdrap, eller om noen har drept ekteparet.

Etter at resultatet av obduksjonen kom, opplyste politiet i Toronto om at ekteparet ble kvalt. De omtalte også dødsfallene som «mistenkelige», og startet dermed drapsetterforskningen umiddelbart.

Fredag - seks uker seinere - konkluderer politiet med at paret ble drept. Men det virker derimot ikke som om de har klart å løse mysteriet helt ennå.

Politietterforsker Susan Gomes ønsker ikke å kommentere verken eventuelle mistenkte gjerningspersoner, eller motiver, ifølge BBC.

Samtidig hevder hun at politiet har vært i kontakt med «en betydelig mengde mennesker» i forbindelse med etterforskningen.

- Vi har tilstrekkelig med bevis til å konkludere med at dette var et dobbeltdrap, og at Barry og Honey Sherman faktisk var et mål for gjerningspersonene, sier Gomes ifølge nyhetsbyrået AP.

«Sjokkerte»

Ekteparets familie har tidligere reagert sterkt på den første teorien om at det dreide seg om drap og selvdrap.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer