RAN: Politiet mistenker at to unge jenter sto bak det bevæpnede ranet på en Narvesen-kiosk i Alta søndag. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
RAN: Politiet mistenker at to unge jenter sto bak det bevæpnede ranet på en Narvesen-kiosk i Alta søndag. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpixVis mer

Politiet mistenker at unge jenter sto bak væpnet kioskran

De to ranerne var maskerte og bevæpnet med pistol og kniv.

(Dagbladet): Politiet mistenker at to unge jenter sto bak et væpnet ran av en Narvesen-kiosk i Alta søndag.

Anna Riebelova, som er daglig leder i kiosken, forteller at ranet skjedde rundt 21.30 søndag kveld.

Truet til seg penger
​- To personer kom inn litt før stengetid og truet til seg pengene vi hadde i kassa, sier Riebelova til Altaposten og understreker at ranerne ikke fikk med seg et betydelig stort beløp.

Riebelova forteller også at det gikk bra med de ansatte, og roser Securitas for rask respons.

Avfyrt skudd
Politiet i Alta mistenker at ranerne er to unge jenter, på grunn av beskrivelse og atferd.

- To maskerte personer kom inn i kiosken og truet til seg penger og varer. De truet med en kniv og en pistol. Det ble avfyrt et skudd under ranet. Sannsynligvis er det brukt løskrutt, melder politiet i Alta i en pressemelding.

Ifølge Altaposten beskriver politiet gjerningspersonene slik:

Gjerningsperson én; ca 1,60 m høy , grå/sort hettejakke med logo på venstre bryst, lys grå joggbukse, sorte sko (Uggs), sorte hansker.

Gjerningsperson to; ca.1,70 m høy, hvit/lys grå hettegenser med logo på tvers av brystet, store sorte bokstaver. Lys grå joggebukse, hvite fritids/joggesko. Sorte hansker.