Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet motsetter seg forsvarervalg

Politiet er redd etterforskningen etter Årvoll-drapet kan bli truet, fordi begge de siktede i saken har valgt Advokatfirmaet Staff til å forsvare dem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I fengslingsmøtet mot 19-åringen som starter klokken 13 fredag ettermiddag vil politiadvokat Tor Henning Knudsen framsette en begjæring om at en av de to siktede må få oppnevnt en advokat fra et annet firma. Påtalemyndigheten mener det er uheldig at samme firma representerer begge og at det kan skade etterforskningen.

- Det er Advokatfirmaet Staff som representere begge de siktede og det er spørsmål som påtalemyndigheten vil motsette seg. Vi vil begjære overfor retten at advokatfirmaet må frafalle en av klientene sine, sier Knudsen til NTB.

21-åringen som er siktet for å ha utført drapet på den 26 år gamle Trond Martin Reistad tirsdag, har godtatt fire uker varetektsfengsling. Derfor vil det bare bli avholdt ordinært rettsmøte for 19-åringen. Også for ham vil politiet be om fire uker i varetekt.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media