Politiet: Naboen (15) lurte Madyson (8) inn i leiligheten og tok livet av henne

Ble funnet ved en container.

FUNNET DREPT: Søndag kveld ble åtte år gamle Madyson «Maddy» Middleton meldt savnet etter at hun hadde forsvunnet fra sitt hjem i Santa Cruz, California. Foto: Santa Cruz Politistasjon
FUNNET DREPT: Søndag kveld ble åtte år gamle Madyson «Maddy» Middleton meldt savnet etter at hun hadde forsvunnet fra sitt hjem i Santa Cruz, California. Foto: Santa Cruz Politistasjon Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Søndag kveld ble åtte år gamle Madyson «Maddy» Middleton meldt savnet etter at hun hadde forsvunnet fra sitt hjem i Santa Cruz, California.

Det melder nyhetsbyrået Associated Press.

Etter en større leteaksjon ble liket av den åtte år gamle jenta funnet ved en søppelcontainer på mandag. Nå er en 15 år gammel gutt som bodde i en av naboleilighetene mistenkt for drapet.

Funnet bevis Politisjefen Kevin Vogel bekrefter at politiet tror den lille jenta ble lokket med til 15-åringens leilighet, og at hun der ble drept.

- Han tok livet av henne, og bar henne så ned til søppelcontaineren, sier han til NBC News.

I skrivende stund vet politiet fortsatt ikke hva som var motvet bak udåden, men de kan fortelle at flere vitner så 15-åringen i nærheten av containeren der Middleton ble funnet.

De skal også ha funnet bevis i leiligheten hans som knytter ham til drapet.

- Kjent ham lenge Naboene er naturlig nok rystet etter det som har skjedd. De sier at de har store vanskeligheter med å se for seg at 15-åringen kunne gjøre noe slikt.

- Jeg har kjent ham lenge. Han er et hyggelig og dannet barn, sier nabo Terrence Keller til NBC.

Området der Middleton sist ble sett i live, er nå dekket av lys og blomster som beboerne i området og andre sørgende har lagt ned.

Den lille jentas mor, Laura Jordan, har ikke kommet med noen uttalelser etter at datteren ble funnet drept, men snakket under leteaksjonen til NBC Affiliate KSBW.

- Jeg har allerede brutt sammen. Nå er jeg i rent overlevelsesmodus. Jeg kan ikke forklare hvor vanskelig dette er, sa hun da.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer