Politiet offentliggjør navnet på mistenkt gjerningsmann i Toronto

Politiet har offentliggjort navnet på den mistenkte gjerningsmannen etter skytingen i Toronto, der en 18 år gammel kvinne og en ti år gammel jente ble drept.

GÅR UT MED NAVN: Police-sjef i Toronto Mark Saunders i møte med pressen mandag. Foto: Christopher Katsarov / The Canadian Press via AP / NTB scanpix
GÅR UT MED NAVN: Police-sjef i Toronto Mark Saunders i møte med pressen mandag. Foto: Christopher Katsarov / The Canadian Press via AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den mistenkte gjerningsmannen er 29 år gamle Faisal Hussain fra Toronto, opplyser politiet.

- Vi går ut med identiteten hans på grunn av de eksepsjonelle omstendighetene rundt denne tragiske hendelsen og offentlighetenes interesse av å vite hvem som står bak, heter det i en uttalelse fra Ontario-politiets spesialetterforskere.

29-åringen døde etter at han havnet i en skuddveksling med politiet. Det er uklart om han ble skutt av politiet eller om han tok sitt eget liv. Flere medier har meldt at han skjøt seg selv etter å ha åpnet ild mot politiet.

Motivet bak skytingen, som fant sted i nabolaget Greektown sentralt i Toronto rundt klokken 22 søndag kveld lokal tid, er ukjent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer