Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mistenkelig dødsfall i Drøbak

Politiet ønsker kontakt med personer som var på Jonas Fjeld-konsert

En kvinne i 50-åra er pågrepet og siktet etter et mistenkelig dødsfall i Drøbak, hvor en mann i 60-åra mistet livet.

ETTERFORSKER: Politiet etterforsker dødsfallet i Drøbak som mistenkelig. Mannen i 60-åra ble funnet død i en leilighet natt til lørdag.
Foto: Anna Nesje / NTB Scanpix
ETTERFORSKER: Politiet etterforsker dødsfallet i Drøbak som mistenkelig. Mannen i 60-åra ble funnet død i en leilighet natt til lørdag. Foto: Anna Nesje / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Øst politidistrikt etterforsker dødsfallet av en mann i 60-åra. Mannen ble funnet i en leilighet i Drøbak natt til lørdag.

Jourhavende jurist Jon Granrud forteller at politiet rykket ut ved midnatt etter at de ble kontaktet av noen på stedet.

- Meldingen gikk ut på at en mann var skadet, så vi rykket ut. Mannen var død da vi kom til stedet, sier han.

Granrud kan samtidig opplyse at mannen hadde skader på kroppen, som gjør at politiet ser på dødsfallet som mistenkelig. Han vil ikke svare på hvor omfattende skadene er.

- Det er en totalvurdering på skadene og at vi ikke kjenner til dødsårsaken, som gjør det mistenkelig. Men det betyr ikke at det nødvendigvis har skjedd noe straffbart, legger han til.

Etterlyser vitner

Lørdag kveld melder NRK at den foreløpige obduksjonsrapporten viser at mannen døde av ytre skader som kan stamme fra et fall. Den endelige obduksjonsrapporten er foreløpig ikke klar.

- Politiet er interessert i å komme i kontakt med alle som kan ha sett noe mistenkelig under Jonas Fjeld-konserten i Drøbak fredag kveld eller i området rundt klokka 22.00, sier politiadvokat Yvonne Schilling i Øst politidistrikt, til kanalen.

Pågrep kvinne

En kvinne i 50-åra er pågrepet og siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand. Ytterligere tre personer skal avhøres som vitner. Politiet vil også foreta en rundspørring i området.

Vitnene skal ikke være kjenninger av politiet, og Granrud vil ikke gå inn på relasjonen de har til hverandre.

Dødsårsaken er foreløpig ukjent, og avdøde er brakt til Rettsmedisinsk Institutt for sakkyndig likundersøkelse. Politiet har satt i gang teknisk og taktisk etterforskning.

Dagbladet følger saken.

Hele Norges coronakart